Dumnezeu NU există!

Nu pot înțelege de ce mi se cer argumente când spun că nu există dumnezeu odată ce nimeni nu mi-a adus vreodată un argument imuabil care să ateste că într-adevăr există. Spune-mi, dacă într-adevăr crezi că există cu adevărat dumnezeu, ce argumente poți aduce? Argumente, nu opinii, nu păreri.  Biblia este primul, dar și cel mai nepotrivit reper. Din rațiuni lesne de înțeles, nimeni nu ar trebui să invoce vreun pasaj din biblie pentru că niciunul nu întemeiază rațional existența vreunei entități divine.

Într-un om care crede în dumnezeu zace atât de multă ură încât, atunci când îi spui că nu există dumnezeu, aproape că te-ar reduce la tăcere prin orice mijloc îi cade mai repede la mână. Nu poate, nu trebuie, nu știe, nu vrea. Și totuși, te-ar ucide.

Când sunt contrați științific ori filosofic, aceștia mânuiesc o armă secretă: "Este păcat să spui acest lucru". Impostori. Mă revolt și vă blamez de toate nenorocirile pe care le-ați lăsat în urmă în virtutea unei spuse precum lasă-i în grija domnului. Astfel n-ați făcut decât să vă părăsiți semenii, v-ați sustras și apoi ați îndrăznit să spuneți că a fost voia lui dumnezeu. Ticăloșilor, să vă fie rușine!

26 Jan 2011 • CAIET